Inspiratie in woord en beeld
Een uitnodiging om net voorbij je grenzen te denken

Als antropoloog en gecertificeerd coach, kan ik putten uit verschillende denkkaders die me tijdens coaching- en trainingsmomenten in staat stellen om samen met mensen, teams en organisaties tot inzichten en nieuwe perspectieven te komen, om uitdagingen aan te gaan, om de onderstroom in teams te (h)erkennen en te benoemen en hiermee constructief aan de slag te gaan. En toch stopt het daar niet, ... elke dag opnieuw laat ik me inspireren door mensen wereldwijd. Ik hoop dat ze ook jou kunnen inspireren!  Hieronder vind je TEDtalks, boeken, ... die mij verrijkt hebben.

Inspirerende presentaties

TED talk: De kracht van kwetsbaarheid - Brené Brown

TED talk: Luisteren naar schaamte - Brené Brown

TED talk: Thoughts on humanity, fame and love - Shah Rukh Khan

TED talk: Talking about the gift of words - Javed Akthar                 

TED talk: The power of believing that you can improve