Vormingen open aanbod 

Geef jezelf de kans om persoonlijk en professioneel te blijven groeien

DEZE VORMINGEN ZIJN T.G.V. DE CORONA-MAATREGELEN GEANNULEERD

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE 

Vanuit een samenspel tussen coachen en trainen ontstaat een persoonlijk of professioneel groeiproces. Tijdens de vormingen ga je vanuit een open, creatieve geest in verbinding met jezelf en anderen, kom je tot nieuwe inzichten en krijg je praktische handvatten om in te zetten in je dagelijkse praktijk. 

Gent           17 april 2020 van 9u30 tot 16u

                    Het Achterhuis (nabij Sint-Pietersstation)

Waarde-vol: bewust kiezen, hoe doe je dat?

Waar zeg jij JA voor? Vanuit een open geest weten waarvoor je staat, is de essentie van deze vormingsdag. We nemen onze keuzes, de drijfveren en waarden achter onze keuzes onder de loep. Je krijgt handvatten aangereikt om met een op groei gerichte mindset nieuwe kansen te ontdekken, ook in moeilijke situaties. In dialoog met anderen ontstaat een rijk leerproces waar groei, kwetsbaarheid en mildheid kan ontstaan. 

Gent           29 april 2020 van 9u30 tot 16u

                   Het Achterhuis  (nabij Sint-Pieterstation)

Zicht op de groep: training groepsdynamica

Overal waar mensen samenleven of werken, ontstaan dynamieken die een impact hebben op het reilen en zeilen van de groep. Tijdens deze training krijg je inzicht in deze dynamieken en hoe je ze kunt aanwenden om de sfeer, de samenwerking, het samenleven, ... te verbeteren. Je ontdekt wat je als lid of leidinggevende van een groep kunt doen om de verbinding te waarborgen, rekening houdend met de diversiteit en eigenheid van eenieder. 

Gent           10 en 11 maart 2020 van 9u30 tot 16u

                    Het Achterhuis (nabij Sint-Pieterstation)

Zegelsem  20 en 21 augustus 2020 van 9u30 tot 16u

                    B&B In de Gloria (natuurdomein Burreke)

Verbindende Communicatie: tweedaagse vaardigheidstraining

Verbindend communiceren legt de basis voor een klimaat waar begrip, samen, vertrouwen en voldoening centraal staan. Deze tweedaagse vaardigheidstraining is voor iedereen die wil groeien in zijn manier van communiceren zowel thuis als op het werk.

Het gedachtegoed van Marshall Rosenberg vormt het uitgangspunt om het model van Verbindende Communicatie te verkennen. Via actieve en creatieve oefeningen kom je tot praktische inzichten die je meteen kan toepassen op het werk, thuis en in relatie tot vrienden. 

Gent          20 mei 2020 van 9u30 tot 16u

                   Het Achterhuis (nabij Sint-Pieterstation)

Horen, zien en luisteren: training omgaan met weerstand

Tijdens deze vormingsdag gaan we aan de slag met de weerstand die kan ontstaan bij jezelf en je teamleden bij kleine en/of grote veranderingen. We verkennen weerstand vanuit een mindset gericht op groei, of een mindset die vertrouwen heeft in het groeien van de organisatie en de mensen die er werken, een mindset die weerstand accepteert en aan de slag gaat met de achterliggende noden. Je ontdekt hoe weerstand niet enkel lastig hoeft te zijn, maar vooral een leerkans is voor jezelf, de werknemers en de organisatie.