Vormingen: open aanbod
Iedereen welkom!

Datum training in Zegelsem

  • 20 november van 9u30 tot 15u30

Training zicht op de groep - groepsdynamica

Overal waar mensen samenleven of werken, ontstaan dynamieken die een impact hebben het reilen en zeilen van de groep. Tijdens deze training krijg je inzicht in deze dynamieken en hoe je ze kunt aanwenden om de sfeer, de samenwerking, het samenleven, ... te verbeteren. Je ontdekt wat je als lid of leidinggevende van een groep kunt doen om de verbinding te waarborgen, rekening houdend met de diversiteit en eigenheid van eenieder. 

Data tweedaagse vaardigheidstraining in Zegelsem

  • 17 en 18 oktober 2019 telkens van 10u tot 16u  

Vaardigheidstraining Verbindende Communicatie

Verbindend communiceren legt de basis voor een klimaat waar begrip, samen, vertrouwen en voldoening centraal staan. Deze tweedaagse vaardigheidstraining is voor iedereen die wil groeien in zijn manier van communiceren zowel thuis als op het werk.

Het gedachtegoed van Marshall Rosenberg vormt het uitgangspunt om het model van Verbindende Communicatie te verkennen. Via actieve en creatieve oefeningen kom je tot praktische inzichten die je meteen kan toepassen op het werk, thuis en in relatie tot vrienden. 

Datum training in Zegelsem

  • vrijdag 27 september 2019 van 10u tot 16u 
Training Omgaan met weerstand: horen, zien en luisteren

Tijdens deze vormingsdag gaan we aan de slag met de weerstand die kan ontstaan bij jezelf en je teamleden bij kleine en/of grote veranderingen. We verkennen weerstand vanuit een mindset gericht op groei, of een mindset die vertrouwen heeft in het groeien van de organisatie en de mensen die er werken, een mindset die weerstand accepteert en aan de slag gaat met de achterliggende noden. Je ontdekt hoe weerstand niet enkel lastig hoeft te zijn, maar vooral een leerkans is voor jezelf, de werknemers en de organisatie. 

Data trainingen in Antwerpen en Gent

  • Antwerpen: 17 - 18 oktober 2019 en 15 november 2019
  • Gent: 30 - 31 januari 2020 en 6 maart 2020

Training Van moeten naar willen

Deze driedaagse training is het resultaat van een intense samenwerking tussen En Route en Domino Coaching. Het bundelen van expertise resulteert in een sterk en dynamisch leerproces waarin je als deelnemer de keuze maakt van moeten naar willen. We bieden praktische hands-on kapstokken om te kunnen denken in mogelijkheden, om ├ęcht keuzes te durven maken, om in verbinding te gaan met jezelf en anderen, om autonomie te ervaren, om te ontdekken waarvoor je staat, waarvoor je gaat.