Loopbaanbegeleiding & Coaching

Leer denken in mogelijkheden

Vakmanschap

  • Via gerichte vragen, tools en methodieken onderzoeken we thema's die binnen jouw leven spelen. Jezelf beter leren kennen, verbindend leren communiceren en samenwerken, jouw talenten, waarden en passie ontdekken. We begeleiden je in de zoektocht naar waar het nog stroef loopt en stellen een plan van aanpak op.

Vertrekken vanuit wat is

  • Je blikt terug, je durft vooruit kijken, maar vooral vanuit wat er vandaag aanwezig is keuzes te maken en een volgende stap te zetten. Je ontdekt waar je naartoe wilt in de brede context van je leven zowel persoonlijk als professioneel.

Actiegericht

  • We reiken tools aan zodat jij meer en meer in je kracht staat. Je pakt de dingen die spelen stapsgewijs aan en maakt de beweging van piekeren naar denken, van angst naar durven, van afwachten naar doen

Groei staat centraal

  • We begeleiden je in de richting van verandering als mens, werknemer, zelfstandige, leidinggevende, ... Door te kijken naar wat voor jou werkt en niet werkt krijg je inzicht in wat voor jou belangrijk is, in kwaliteiten en valkuilen, in nieuwe kansen.

Ontdek meer in het En Route coach- en loopbaancentrum