Loopbaanbegeleiding & Coaching

Leer denken in mogelijkheden

Zijn er doelen die je in je leven wilt bereiken en kan je een duwtje in de rug gebruiken? Met coaching kan je vele kanten uit! Tijdens een coachingstraject vertrekken we vanuit jouw gedachten, ideeën en gevoelens. Hoe begin je aan het bewandelen van jouw authentieke pad?

Een coachingstraject is een goede manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Dit kan in de vorm van loopbaanbegeleiding, individuele coaching en wandel-coaching.

Via gerichte vragen en diverse methodieken onderzoeken we thema's die binnen jouw leven spelen. Jezelf beter te leren kennen, verbindend leren communiceren en samenwerken, jouw talenten, waarden en passie ontdekken. Samen onderzoeken we waar het stroef loopt en stellen een plan van aanpak op. Je wordt begeleid in de richting van verandering als mens, werknemer, zelfstandige, leidinggevende, ... 

Expertise & Certificatie

Sarah is een creatieve denker met passie voor mensen en hun omgeving. Als antropologe en ACTP gecertificeerd coach gaat ze en route met organisaties, teams, leidinggevenden en werknemers.

Doorheen haar professionele loopbaan specialiseerde ze zich in groepsdynamische processen, verbindende communicatie, het aanpakken van conflicten en pestsituaties. In haar werk is ze steeds op zoek naar een gezonde mix van verbinden, spiegelen, diepgang, samen creëren en nieuwe uitdagingen aangaan.

Haar drijvende kracht is het vertrouwen in het groeipotentieel van mensen en de magische verbinding die ontstaat als mensen écht gaan samenwerken.