Lezingen & vormingen

Verken met je team een thema aan de hand van interactieve opdrachten die ruimte bieden voor de eigen inbreng

Inspireer je team, leidinggevenden of netwerk met een lezing tijdens personeelsvergaderingen, teambuildings of netwerkevents. Maak interactief kennis met een thema tijdens een halve dag vorming. Je kunt ook actief met een thema aan de slag gaan en een stevige basis leggen om op verder te bouwen tijdens een dag vorming.

Ook online! 

Vormingen met dit icoon kunnen zowel bij jou op op de werkvloer als online plaatsvinden. Een geplande vorming kan tot 1 week vooraf om geboekt worden van de werkvloer naar online en omgekeerd.  Aan jou de keuze!

Teambuilding

Teambuilding werkt en is niet meer weg te denken uit organisaties. Met En Route leggen we de brug tussen amusement en rendement. Tijdens een teambuilding versterken en inspireren we je team op een leuke, doortastende manier. Vertrekkend vanuit de kracht van je team stellen we een programma op maat samen. De activiteit kan doorgaan bij jou op de werkvloer of op locatie. 

Reviews

"Zeer sterke vorming. Het geeft me meer inzicht en kapstokken die ik zeker in de praktijk ga gebruiken. De vorming was zeer concreet en interactief!"

Leuven, Directeur

"Duidelijke en gestructureerde uitleg met hanteerbare voorbeelden en ruimte voor eigen inbreng."

Leuven, Leerkracht SO

"Een zeer inspirerende vorming. Wij willen graag meer!" 

Mol, directie