Onderweg bij een kop koffie ...
Over ons & onze visie

Katrien & Sarah werken al enkele jaren samen vanuit een gedeelde passie: welke dynamieken kunnen ontstaan tussen mensen die samen werken of samen leren? Waaruit bestaat de magische verbinding die ontstaat binnen teams en hen vooruitstuwt tot het moment dat 1 + 1 = 3.  Met En Route begeleiden ze teams naar dat moment opdat elke werknemer, elke werkgever, elke leerkracht, elke leerling ...

  • met goesting aan het werk is en blijft leren, 
  • vol vertrouwen en in verbinding met anderen nieuwe uitdagingen aangaat,
  • in staat is om te gaan met hindernissen en veranderingen,
  • alternatieve routes durft uit te proberen, durft falen en opnieuw proberen,
  • successen als team kan vieren.

Sarah De Backer

Sarah is een creatieve denker met een passie voor mensen en hun omgeving. Vanuit een antropologisch perspectief gaat ze en route met organisaties, teams en hun leidinggevenden. In haar werk is ze steeds op zoek naar een gezonde mix van verbinden, spiegelen, diepgang, samen creëren en nieuwe uitdagingen aangaan. Haar ervaring als leidinggevende in profit, non-profit en onderwijs vormt een rijke voedingsbodem die haar elke dag opnieuw inspireert. 

Katrien Vergauwen

Katrien combineert haar passie voor onderwijs, welzijn en teamwork in een divers job-pakket. Als docent aan de UCLL bereidt ze studenten voor op een functie in de sociale sector. In haar freelance werk voor onder meer Leefsleutels vormt en traint ze leerkrachten in krachtig voor de klas staan. Als zelfstandige coacht ze directies en coördinatoren in het onderwijs en de non-profit. Haar missie: verbinding creëren tussen mensen en hun job(inhoud), tussen collega's en leidinggevenden. Want dat is de sleutel tot voldoening. Dat creëert het gevoel dat 'het klopt'.

Wij gaan en route met...

Ontdek hier enkele organisaties waarmee we samenwerken.