google-site-verification=gf4pc4aw1TBr2kY4AS0pqKyUXtPewGsno0eLhXcgHFQ

Teambuilding voor volwassenen

Op maat van je organisatie

Teambuilding werkt en is niet meer weg te denken uit organisaties. Met En Route leggen we de brug tussen amusement en rendement. Tijdens een teambuilding versterken en inspireren we je team op een leuke, doortastende manier. Vertrekkend vanuit de kracht van je team stellen we een programma op maat samen. De activiteit kan doorgaan bij jou op de werkvloer of op locatie.

Ontdek hieronder de teambuildings. Deze kunnen ook geboekt worden in combinatie met een teamgerichte lezing of vorming.

Je organisatie in woord en beeld

Je team gaat creatief aan de slag. Ze stellen zichzelf, het team en het werk voor vanuit vooraf bepaalde focusthema's. De thema's worden in samenspraak bepaald, mogelijkheden zijn: 

  • Relax: ruimte voor plezier, spelen, humor en ontspanning
  • Onze focus: onze visie en waarden
  • De mindset: successen in beeld
  • Verbondenheid: teams in de kijker - elkaar uit de nood helpen - ...
  • ...

Het eindproduct is zeker een blijver! Een foto album met mooie beelden, sterke citaten, leuke anecdotes ... Een mooi aandenken voor het bedrijf of als eindejaarsgeschenk voor elke medewerker. 

Tijdens deze dag wordt vooral gefocust op samenwerken, verbondenheid en het expliciet maken van de kracht van het team

Aan de kook, zonder recept

Tijdens de teambuilding werken de teamleden naar een gemeenschappelijk doel, met een vleugje competitie. Op basis van verschillende ingrediënten maken ze zonder recept de heerlijkste maaltijd klaar. De teambuilding is doorspekt met opdrachten die hen niet alleen laten stilstaan bij de sterktes van het team, maar ook de uitdagingen en werkpunten in beeld brengen. 

Tijdens deze dag wordt vooral gefocust op het creëren van een brede interactie, samen overleggen, oplossingsgericht denken, het aannemen van een waarderende houding.

Onderweg met je team

De grote filosofen wisten het al: al wandelend mijmeren, in gesprek gaan, ... leidt tot verhelderende ideeën. Tijdens deze teambuilding gaat je team op pad met een missie. Aan de hand van diverse opdrachten en denkoefeningen zoomen ze in op focusthema's die in samenspraak bepaald worden.

  • Onze focus: waarden en missie van de organisatie. Waar staan we voor?
  • Mindset: groeikansen en innovatie
  • Verbondenheid: waar maakt elk teamlid het verschil?

Tijdens deze teambuilding staat communicatie en interactie centraal in functie van de focusthema's. 

Sfeerbeelden