Loopbaanbegeleiding

Leer denken in mogelijkheden!

Ontdek meer in het En Route coach- en loopbaancentrum

Loopbaanbegeleiding: 7 uur coaching voor €90*

Met een loopbaancheque van de VDAB kan je bij En Route terecht voor 4 tot 7 uur professionele coaching. Zo wordt loopbaancoaching echt betaalbaar! 

Met een VDAB loopbaancheque van 90* volg je maar liefst 7 uur loopbaancoaching (twv 1200 )

* 1ste cheque is 45 voor 4u en 2de cheque is 45 voor 3u.

Onze aanpak

Vakmanschap

  • Via gerichte vragen, tools en methodieken onderzoeken we thema's die binnen jouw leven spelen. Jezelf beter leren kennen, verbindend leren communiceren en samenwerken, jouw talenten, waarden en passie ontdekken. We begeleiden je in de zoektocht naar waar het nog stroef loopt en stellen een plan van aanpak op.

Vertrekken vanuit wat is

  • Je blikt terug, je durft vooruit kijken, maar vooral vanuit wat er vandaag aanwezig is keuzes te maken en een volgende stap te zetten. Je ontdekt waar je naartoe wilt in de brede context van je leven zowel persoonlijk als professioneel.

Actiegericht

  • We reiken tools aan zodat jij meer en meer in je kracht staat. Je pakt de dingen die spelen stapsgewijs aan en maakt de beweging van piekeren naar denken, van angst naar durven, van afwachten naar doen. 

Groei staat centraal

  • We begeleiden je in de richting van verandering als mens, werknemer, zelfstandige, leidinggevende, ... Door te kijken naar wat voor jou werkt en niet werkt krijg je inzicht in wat voor jou belangrijk is, in kwaliteiten en valkuilen, in nieuwe kansen.

Waarom bij En Route loopbaanbegeleiding volgen?

Warm & steunend

TIjdens jouw loopbaan route sta jij als mens steeds centraal. Zowel het spreken als de stilte, de gedachte als de emotie krijgt een plaats.

No nonsens: met focus en impact

Al na een kort traject kun je aan de slag met concrete inzichten om jouw loopbaan route verder te bewandelen 

Op maat van jouw vraag en noden

Als coach spelen we flexibel in op wat jij nodig hebt. Op basis daarvan worden tools en methodieken ingezet.  

Het is nooit te laat om te worden 

wat je had kunnen zijn.

George Elliott