Loopbaanbegeleiding

Leer denken in mogelijkheden!

Vind je geen voldoening meer in je job? Of geeft je job je net heel veel energie en wil je er nog meer uithalen? Voel je je gestresseerd of net futloos door je werk? Ben je op zoek naar een beter evenwicht tussen je beroeps- en privéleven? Wil je weten welk werk echt bij je past, waar je goed in bent? Of worstel je met problemen op het werk die je niet meteen weet aan te pakken? Of speelt er nog iets anders?

Misschien is loopbaanbegeleiding dan iets voor jou! Neem je loopbaan in eigen handen, wat je uitdaging ook is! Immers: coaching maakt verandering mogelijk, zelfs al twijfel je zelf nog!

Jouw kompas als leidraad

Tijdens loopbaancoaching krijg je gedurende 4 tot 7 uur ondersteuning om jezelf en je loopbaan verder te ontwikkelen. Ervaring, kennis en instrumenten worden ingezet opdat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Jouw noden vormen het vertrekpunt om problemen om te buigen tot leerdoelen, om je professionele ambities scherp te stellen, om te ontdekken wat je professioneel al dan niet wil. Verken via coaching je eigen mogelijkheden, durf je grenzen te verleggen, nieuwe en andere perspectieven te ontwikkelen.

Een krachtig partnerschap op maat

Loopbaancoaching vertrekt vanuit jouw kracht! Jij bent de expert over jouw leven, de coach is de expert wat betreft het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen. Als coach ben ik je sparring partner, iemand die stimuleert om (opnieuw) in beweging te komen. Mijn rol als coach is om je te begeleiden en te ondersteunen in het behalen van je zelfgekozen doelen zodat je meer vertrouwen krijgt in je eigen kunnen.

  • Op basis van gesprekken bouwen we een kader op: een persoonlijk plan dat als leidraad gebruikt wordt.
  • We spreken je zelfsturend vermogen, jouw kracht en eigen initiatief aan om te komen tot werkelijke verandering, nieuwe keuzes of een andere aanpak.
  • Wie jij bent, jouw waarden en drijfveren, vormt het vertrekpunt om te kijken wat binnen jouw werksituatie anders en beter kan.

Een slimme kruisbestuiving

We brengen met z'n allen veel uren door op, rond en met het werk. Zorgen, stress, conflicten, een gebrek aan of net teveel uitdagingen op het werk zinderen vaak ook na wanneer we thuiskomen. Ze hebben een impact op onze relaties, op je fysieke en mentaal welzijn. De impact van loopbaancoaching gaat met andere woorden verder dan het werk!

Een persoonlijk groeitraject

Loopbaancoaching geeft je de kans om persoonlijk en professioneel te groeien. Je staat gericht stil bij je job en ontdekt waar je naartoe wilt met je carrière in de brede context van je leven. Je blikt terug, je durft vooruit kijken, maar vooral vanuit wat er vandaag aanwezig is keuzes te maken en een volgende stap te zetten op jouw groeipad. 

Het is nooit te laat om te worden 

wat je had kunnen zijn.

George Elliott

Praktisch 

Loopbaanbegeleiding: 7 uur coaching voor 80 €*

Met een loopbaancheque van de VDAB kan je bij En Route terecht voor 4 tot 7 uur professionele coaching. Zo wordt loopbaancoaching echt betaalbaar! 

Met een VDAB loopbaancheque van 80 €* volg je maar liefst 7 uur loopbaancoaching (twv 1200 €).

* 1ste cheque is 40€ voor 4u en 2de cheque is 40€ voor 3u.

Voor wie?

Loopbaancoaching is een project van de Vlaamse overheid. Elke werknemer, zelfstandige, leraar of ambtenaar heeft recht op 7 uur loopbaanbegeleiding.

Waar?

In de praktijk van En Route, online, bij jou thuis, op het werk of tijdens een wandeling in de natuur. Aan jou de keuze.

Adres: 

Regio Vlaamse Ardennen: Medisch centrum Horebeke, Dorpsstraat 102, Horebeke

Regio Gent: Papegaaistraat 11, Gent

Neem contact op voor een afspraak

Vraag hier je loopbaancheques aan


Sarah De Backer 

Sarah is gecertificeerd coach en antropoloog met een jarenlange ervaring in profit, non-profit en onderwijs. Het groeipotentieel van mensen tot ontplooiing laten komen, is de rode draad doorheen haar loopbaan. 

Als loopbaancoach zet Sarah haar brede ervaring in om elke werk gerelateerde vraag samen anders te bekijken. In haar werk is ze steeds op zoek naar een gezonde mix van verbinden, spiegelen, diepgang, samen creëren en nieuwe uitdagingen aangaan. Als coach is ze je sparring partner, iemand die stimuleert om (opnieuw) in beweging te komen vanuit een vertrouwen in ieders groeipotentieel.

En Route werkt samen met