Zoemende helden

Telefonische of online Coaching voor de bezige bijen van vandaag

We kennen ze ondertussen allemaal, onze zoemende helden. De verplegers, dokters, winkeliers, mensen aan de productie van voedselverwerkende bedrijven, leraren, kinderverzorgers, apothekers, ... Ze staan onder een enorme druk en toch is het belangrijk dat ze voldoende zuurstof blijven krijgen om door te gaan, elke dag opnieuw. Een telefonisch of online gesprek zal geen levens redden, maar het kan jou misschien wel de zuurstof geven die je nodig hebt om te blijven zoemen. 

Geef jezelf wat zoemtijd!

via skype op telefoon

Verschillende mensen komen in een nieuwe realiteit terecht. Mensen worden over bevraagd, draaien dubbel zoveel uren en komen nauwelijks nog toe aan de zorg voor hun familie en gezin, laat staan voor zichzelf.  

Maar niet enkel de hoge werkdruk speelt parten, misschien ook de angst om ziek te worden. Die angst kan zeer verstorend of zelfs verlammend werken. Laat dit niet sluimeren,  geef jezelf wat zoemtijd om er te blijven staan voor al de mensen die jullie vandaag nodig hebben. 

Doelgroep

Professioneel: werknemers, leidinggevenden die in uitzonderlijke omstandigheden buitengewone dingen doen in de huidige corona situatie.

Persoonlijk: word je in deze situatie overmand door angst? Lijk je de controle te verliezen? Heb je nood om even te zoemen, jezelf wat zuurstof te geven? Dan kan een coachingsgesprek evenwicht brengen.

Aanpak

Neem via onderstaand formulier contact op. We prikken een moment voor een coachingssessie via Skype of telefoon. Gezien de wisselende noden van dit moment, kunnen deze sessies 15 min. tot 2 uur duren om te pingpongen, mentale zuurstof te geven of nieuwe perspectieven te creëren. 

Kostprijs

  • Optie 1 betaal-wat-je-wilt
  • Optie 2 betaal-wat-je-kunt

We kunnen niet iedereen helpen,

maar iedereen kan iemand helpen.

Inspire.nl