Trainingen & Coaching

Je organisatie laten groeien door te investeren in het aanwezige potentieel

Trainingstrajecten op maat

Door te kiezen voor trajecten op maat, zet je in op duurzame groei in je organisatie. De wisselwerking tussen trainen en coachen maken maatwerk mogelijk: 

 • Vertrekkend vanuit vooraf bepaalde doelstellingen, komen we tegemoet aan noden van het moment.
 • Theoretische kaders staan ten dienste van de praktijk, interactieve ervaringsopdrachten en praktische toepassingen leiden tot nieuwe inzichten, leggen pijnpunten bloot en zetten aan tot actie.
 • Persoonlijke en professionele groei staan centraal, zowel voor het team, de werknemer als de leidinggevende.

Coaching

Professioneel

Coaching van werknemers of leidinggeven heeft impact op het dagelijks functioneren van medewerkers. Niet enkel het vermogen om te reflecteren op hun eigen handelen groeit, coaching leidt ook tot een verhoogde zelfsturing en betere samenwerking onder medewerkers. Gaandeweg groeien ze in open communicatie en meer professionaliteit. Ze krijgen als individu of als team zicht op:

 • hun drijfveren
 • de gemeenschappelijke doelen van de organisatie
 • de dynamieken binnen het team
 • de persoonlijke groei die ze als medewerker of team hebben te maken
 • wat hen ervan weerhoudt om het beste van zichzelf te geven

Persoonlijk

Persoonlijke coaching richt zich meer tot de privé sfeer waarbij de persoonlijke ontwikkeling al dan niet in relatie tot je gezin, partner, vrienden, ... centraal staat. Sta je voor een nieuwe keuze, ben je op zoek naar een balans tussen carrière en privé leven,  ...  dan kan coaching hierin snel zaken in beweging zetten. Je krijgt zicht op:

 • je persoonlijke waarden en drijfveren
 • wat je ervan weerhoudt om het beste van jezelf te geven
 • wat je nodig hebt om je gezondheid en welzijn te versterken
 • blinde vlekken die de relatie met jezelf en anderen vertroebelen
 • de vragen waarmee je worstelt en hoe je deze kunt aanpakken naar de toekomst toe


Expertise & Certificatie

Sarah is een creatieve denker met passie voor mensen en hun omgeving. Als antropologe en ACTP gecertificeerd coach gaat ze en route met organisaties, teams, leidinggevenden en werknemers.

Doorheen haar professionele loopbaan specialiseerde ze zich in groepsdynamische processen, verbindende communicatie, het aanpakken van conflicten en pestsituaties. In haar werk is ze steeds op zoek naar een gezonde mix van verbinden, spiegelen, diepgang, samen creëren en nieuwe uitdagingen aangaan.

Haar drijvende kracht is het vertrouwen in het groeipotentieel van mensen en de magische verbinding die ontstaat als mensen écht gaan samenwerken.


Hoe dieper de wortels, 

hoe schoner de kruin.

Reviews

We zijn er toe gekomen fundamentele bouwstenen van het team terug te vinden en op te bouwen. Dit is een garantie voor een verder en blijvend groeipad. Je hebt het team in hun kracht gezet en tools aangereikt om dit verder te behouden.

Antwerpen, directeur PHA

Zeer fijn gebracht. Zeer verrijkend. Heel veel dank aan. We willen er heel graag verder mee aan de slag! Zeer interessant, goede afwisseling tussen theorie en overlegmomenten. Veel praktische tips. Persoonlijke vragen werden beantwoord. Goede 'vaart' in de training.

Nazareth, directeur 

Dankzij de tijd die je nam om te luisteren, zijn we met een zeer goed gevoel naar huis gegaan. Iedereen reageerde positief, we voelen dat er meer vertrouwen en verbinding komt in het team. De collega's vinden het makkelijker na, ze ervaren meer de 'gedeelde verantwoordelijkheid'.

   Wilrijk, teamlid