Trainingen & Coaching
Door samen te groeien, bouwen aan veerkrachtige organisaties

Trajecten op maat 

Ontdek hieronder onze verschillen (coachings) trajecten op maat voor jouw organisatie. Om een duurzame impact te garanderen, stellen we in overleg met jouw organisatie een traject samen. We starten telkens met een intakegesprek waarbij de doelstellingen en acties worden bepaald. De coaching en trainingen kenmerken zich door interactieve ervaringsopdrachten, praktische toepassing van theoretische kaders, ruimte voor eigen inbreng en evaluatie

Organisaties en hun teams binnen non-profit, onderwijs en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een traject op maat.

Trainingen op maat

Coaching

Praktisch

Doelgroep

  • Teams en hun leidinggevenden binnen non-profit organisaties, onderwijs en bedrijven

Het Traject

  • Intakegesprek Tijdens dit gesprek bepalen we de klemtonen en doelstellingen van de training. (duur: 2 uur). 
  • Trainingstraject & coaching: Afhankelijk van de klemtoon die tijdens het traject wordt gelegd, kan de ene module meer of minder aandacht krijgen. Toch is het belangrijk om oog te hebben voor een logische opbouw waarin teams kunnen groeien tot een sterk functionerend team. 
  • Evaluatie & implementatie: een maand na de training voorzien we een terugkommoment in functie van bijsturing en implementatie. 


Reviews


We zijn er toe gekomen fundamentele bouwstenen van het team terug te vinden en op te bouwen. Dit is een garantie voor een verder en blijvend groeipad. Je hebt het team in hun kracht gezet en tools aangereikt om dit verder te behouden.

Antwerpen, directeur PHA

Zeer fijn gebracht. Zeer verrijkend. Heel veel dank aan. We willen er heel graag verder mee aan de slag! Zeer interessant, goede afwisseling tussen theorie en overlegmomenten. Veel praktische tips. Persoonlijke vragen werden beantwoord. Goede 'vaart' in de vorming.

Nazareth, directie LO  

 Het verkennend gesprek alleen al, heeft ons geholpen om een aantal zaken helder te zien.

Samenlevingsopbouw Brussel vzw

Dankzij de tijd die je nam om te luisteren, zijn we met een zeer goed gevoel naar huis gegaan. Iedereen reageerde positief, we voelen dat er meer vertrouwen en verbinding komt in het team. De collega's vinden het makkelijker na, ze ervaren meer de 'gedeelde verantwoordelijkheid'.

   Wilrijk, directie LO