Online Vormingen

Kennis kent geen grenzen

Hieronder vind je een overzicht van vormingen en trainingen die zowel bij jou op de werkvloer als online kunnen doorgaan. Aan jou de keuze! 

Je kunt ervoor kiezen om meteen een vorming online te reserveren of in een later stadium een geplande vorming bij jou op de werkvloer om te boeken naar een online vorming. 

Horen zien en luisteren

Vorming omgaan met weerstand

Krachtige Teams

Vorming de impact van feedback

Training & Coaching

Hoe maak je vanop afstand verbinding?

Begeleidingstraject: een nieuw evenwicht tussen op kantoor en thuis werken. 

Op welke manier kun je werken van thuis uit en op kantoor op elkaar afstemmen, rekening houdend met de dynamiek in het team?


Thuiswerk vraagt nieuwe spelregels

Individuele onlinecoaching voor thuiswerkers

Een nieuwe context vraagt nieuwe gewoontes! Zolang er geen nieuw ritme is gevonden, ervaren mensen vaak een onrust. Ze vinden moeilijk een evenwicht tussen werk en privé, ervaren een hoge werkdruk, angst, ... dit alles kan zeer verlammend werken. Laat dit niet sluimeren, ondersteun je werknemers!


Draagkracht in de zorg, het onderwijs en bij de politie

Individuele online coaching voor werknemers

Werk je in de zorgsector, het onderwijs of politie en leger? Dan bevindt je je op dit moment in het oog van de storm. De druk is hoog en we kunnen als samenleving niet zonder jou. Een coachinggesprek op het juiste moment kan een verschil maken om vol te houden. 


Individuele coaching

De tijd nemen om je horizon te verbreden

Elke uitdaging die je in het leven tegenkomt, is als een tweesprong. Je kunt kiezen waar je heen gaat : terug, verder, afbraak of doorbraak. (Ifeanyi Enoch Onuoha). Coaching helpt je om die keuzes bewust te maken.